NEED YOUR CLOTH GLITTER N GLAMORES...IT HERE
By: II DESIGN BEADS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Jan-2010 04:04 Email | Share | | Bookmark
PERTANDINGAN SULAMAN MANIK KRISTAL PIALA FTIMDC 2010

Hampir setahun berlalu acara Majlis Makan Malam dan Pertandingan Piala Sulaman Manik & Labuci 2009 diadakan. Bagi mereka telah hadir dan juga kepada mereka yang tidak berpeluang untuk menghadiri acara gilang gemilang yang telah diadakan, pihak FTIMDC yang diasaskan oleh Puan Rozita Jaafar akan mengadakan acara tersebut seperti berikut :

Tarikh : 3 April 2010
Tempat : Tun Rahah Grand Ballroom, Yayasan Tun Abdul Razak, Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur
Masa : 11.30 pagi


Terdapat banyak agenda menarik yang telah disusun dan tawaran hadiah yang menarik, MENUNAIKAN UMRAH kepada JOHAN PERTANDINGAN kepada mereka yang menyertai pertandingan PIALA SULAMAN MANIK DAN LABUCI 2010.

Kepada mereka yang berminat untuk hadir ke acara “LUNCHEON” dan PIALA SULAMAN MANIK DAN LABUCI 2010, anda boleh membeli tiket yang berharga RM75.00 dari pihak FTIMDC. Bagi mereka yang telah menyertai BEADERS FAN CLUB yang diasaskan oleh Pn Rozita, peluang terbuka kepada anda untuk membantu menjual tiket acara tersebut. Mereka yang menjual tiket sebanyak 10 keping, akan memperolehi 1 tiket percuma untuk acara tersebut.

Jadi, apa tunggu lagi, silalah daftar nama anda bagi menyertai acara majlis gilang gemilang ini.ANDA JUGA BOLEH MEMEBELI TIKET DARIPADA SAYA.Saya ada one extra tiket untuk ke majlis tu.so call saya di 0133783828

Maklumat lanjut mengenai acara dan butir-butir pertandingan bolehlah klik
ke www.ftimdc.com




SALAM RINDU DI ANGIN LALU:

II DESIGN BEADS.......


Tuesday, 29-Dec-2009 22:58 Email | Share | | Bookmark
persandingan my sister ina

askum.....lama tak update fp saya ni....

baju nikah adik ni say yg buat dr kain chiffon organza....baju flowr girl tu..saya gak yg buat tuk my anak buah...jom tgk..........







email : lyanamarch@yahoo.com

sms : 0133783828


tq 2 all dear friend n customer yg memberi sokongan...
give yr comment here ..tq friend..muah..muah.....................


Sunday, 6-Dec-2009 02:09 Email | Share | | Bookmark
TABUR SEQUIN



Patern ni ambil kat majalah.u all boleh lah nk try buat......jom layan je lah.........



saya berminat nk jahit manik..call je saya 0133783828


Friday, 20-Nov-2009 00:41 Email | Share | | Bookmark
TUDUNG II DESIGN

Askum..jom tgk tudung2 di II DESIGN..Sesiapa yg berminat...pilih je colour yg ada ni....

sila abaikan modelnya ya....buat2 tak nampaklah..he.he..he....
sapa nk order..sms or email je kat saya ya....


























ni ada berbagai warna untuk di pilih..sipa yg berkenana sila sms or email saya sgera ya.
sekianterima kasih






cara pemakaiannya.abaikan je model tu..he..buat-buat tak kenal lah ya..














email je kepada : lyanamarch@yahoo.com

lyana 0133783828


Tuesday, 17-Nov-2009 01:38 Email | Share | | Bookmark
EMA-RANTAIAN MATAHARI 09

NI KAK EMA PUNYA DESIGN..I CIPLAK JE...NK TRY BUAT.......DLM PROSES....

SAPA BERMINAT LEH LAH NK MENEMPAH YA.... CALL OR SMS JE YA 0133783828





CLOSE UP...NI MENGGUNAKNA SEQUIN N MANIK BIASA....

JOMLAH CUCI-CUCI MATA YA...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net