NEED YOUR CLOTH GLITTER N GLAMORES...IT HERE
By: II DESIGN BEADS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Nov-2009 09:12 Email | Share | | Bookmark
TUDUNG II DESIGN

TUDUNG

askum kenkawan...ni tudung yg lyana buat.Tudung ct pun ada buat...tengah menyiapkan manik-maniknya ni.

Sesiapa yg berminat nak buat tudung leh la tempah ya.....Saya menggunakan dari jenis kain chiffon dan viscose.







Wednesday, 4-Nov-2009 08:00 Email | Share | | Bookmark
BLOOMING ROSE NOR

BLOOMING ROSE NOR

askum bersua kembali dalm ruangan fp ini. iNI projek baru saip.

Blooming rose ni sempatlah ku siapkan 3 hari termasuklah jahit baju kurung sepasang tau....


Nor nak pakai untuk majlis kenduri kahwin kawannya.Tapi dia suruh buat pada tangannya saje, sebab dia bertudung.After siap..i suruh ank i, si esyia hantar ke rumahnya...o.k tak beadsnya..so dia berpuas hati..dia kata suka petern ini.alhamdulillah rezeki .dia mmg regular customer saya.sekarang ni beliau mengandung 3 bulan.. tahniah nor.....


KOMEN LAH APA YG PATUT YA.....










BUKU MELAKAR CORAK BUKU SULAMAN MANIK





ucapan dari sifu untukkku


Wednesday, 4-Nov-2009 07:28 Email | Share | | Bookmark
CRUMBLE ZAIDAH LONDANG

 
Askum dan selamat pagi....pagi lagi sudah bersemanagt nk letak gambar kat fp.

Bjau ni dah lama say simpan sebab busy melayan ank n kerja2 rumah yg tak pernah habis.Zaidah tak nak buat di lehernya tap saya buat juga supaya tak nampak peli.Saya jahit pada belahan kurung n tagannya.
Designni tiru dari kaka pepari design Dia ada ajar nk buat crumble ni..jadi tak kak pepari....

So kenkawan leh bg comment tak.......






Monday, 5-Oct-2009 04:54 Email | Share | | Bookmark
BUNGA CRUMBLE EURO 2009

KOLEKSI TERBARU ciplak patern kawan....

....SESIAPA BERMINAT EMAIL N SMS JE...
kain ni dari jenis chiffon dan berlining, Sapa nk menempah boleh je takda hal....tapi makan masa 2 minggu....banyak kerja la ni...






..tgnnya bercuff


Monday, 5-Oct-2009 03:13 Email | Share | | Bookmark
NUR KASIH

Askum dan selamat pgi.bersuakembali dlm koleksi manik dari II Design ya.Baju ni kepunyaan LEEHA COLLECTION.Lyana yang jahit masa seblom raya hari tu..bz lah tak sempat nk upload gambarnya..jom cuci -cuci mata kat rumah ni....
kepada penggemar beads n layari fP..sila comments...





NI TANGAN DIA...

happy viewer ya.....

siapa berminat sms 0133783828
email : lyanamarch@yahoo.com





AIR MATA ARISSA








close up flower dia....





[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net