NEED YOUR CLOTH GLITTER N GLAMORES...IT HERE
By: II DESIGN BEADS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Aug-2009 12:45 Email | Share | | Bookmark
SAKURA FLORAL ALOHA

HAPPY VIEWER YA.....O.K TAK SAYA BUAT NI.....

TAPI OWNERNYA KAK LEHA COLLECTION.DIA BERPUAS HATI
DGN HASIL KERJA TGN SAYA......ADA LAGI BAJU DARI LEEHA COLLETION
YG SAYA NK JHT









Wednesday, 5-Aug-2009 02:56 Email | Share | | Bookmark
DAHLIA FLOWER WITH CRYSTAL





SO HAPPY VIEWER YA...BAJU NI HAK MILIK LEEHA COLLECTION.so sesiapa berminat hendak membelinya sila call saya..ada berbagai saiz s, m, l dan xl
harganya rm299.90


Tuesday, 4-Aug-2009 11:05 Email | Share | | Bookmark
BERIRING N BUNGA







ASKUM.. SELAMAT PTG...UPDATE BLAGI FP SAYA.
BAJU NI KEPUNYAAN LEHA COLLECTION.Saya menjahit manik pada baju-baju nya.....

happy viewer ya....

sesiapa berminat nak menempah manik dgn saya sila call saya di 0133783828

email : lyanamarch@yahoo.com



Wednesday, 29-Jul-2009 05:02 Email | Share | | Bookmark
INA FLORAL





INA FLORAL

baju ni kurung moden staff nurse di keramat au2a...Kak ina ni suruh saya designkan bajunya untuk majlis kenduri kahwin baru2 ini....

inilah yang saya rekakan....dia kata cantik n dia mmg customer saya..yg tak pernah berubah hati..selama 6 thn.....

happy viewer ya.....nanti upload lagi k....


Wednesday, 29-Jul-2009 03:32 Email | Share | | Bookmark
AMROMEDA MANIK TABUR





salam...ni baju kaka noralida dr pasir gudang....dia suruh saya jahit pada tgn n bawah bajunya...

saya pun mengambil konsep manik tabur n disusun colour pada tgnnya..

saya siapkan 3 hari je..bila dah siap saya poskan kepadanya.kak norsalida ada call saya di 01331513xxxx..dia kata..lyana..cantiklah......
akak nk tempah lagilah..kebaya akaka yg dah bersulam...

saya kata ....btl ke cantik kak....dia kat btl...
syukur alhamdulillah......


sila bg comment ya..sekian wasslaam....


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net