NEED YOUR CLOTH GLITTER N GLAMORES...IT HERE
By: II DESIGN BEADS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 18-Mar-2008 05:02 Email | Share | | Bookmark
BIDADARI KESEJAHTERAAN WANITA

BIDADARI RM53
TGK SI PEMAKAI CANTIK DAN GEBU
Q-SHE (HERBA)RM68
View all 4 photos...
BIDADARI ~ RM53.00


[color=brown]Cara Pengambilan Bidadari

Inte Cleanse
~ Ambil Inte Cleanse sebanyak 3 biji sehari selepas makan malam selama seminggu. Habiskan sekotak. Selepas habis proses detox, baru mula ambil :-

Bidadari

Minum 2 sudu Bidadari sebelah pagi. Pastikan tidak makan atau minum selepas mengambil bidadari dalam masa sejam. Katakan anda minum Bidadari pukul 7 pagi, pukul 8 baru anda boleh makan atau minum. Dan minum 2 sudu lagi sebelah malam.
* selepas 3 bulan, minum Bidadari 1 sudu sebelah pagi dan 1 sudu sebelah malam untuk mengekalkan sistem dalaman yang telah dibaikpulih oleh Bidadari sepanjang bulan awal pengambilannya

* Sebaik-baiknya jangan minum apa-apa air selepas pengambilan Bidadari. Selepas sejam, boleh makan dan minum seperti biasa.
* Waktu period, JANGAN minum bidadari. Boleh mula ambil semula selepas period kering atau hari ke 7.

* Gunakan sudu plastik kerana Bidadari adalah produk berasaskan homeopati
* Jangan simpan dalam peti sejuk, simpan pada suhu bilik je.

Amaran : Bidadari tidak boleh diambil oleh :-
1) Lelaki
2) Wanita mengandung
3) Semasa datang haid
Bidadari tidak boleh diambil ketika haid dan wanita yg mengandung.

Pada pringkat permulaan, ada yang ngadu muka keluar jerawat le, badan letih le... ni ada sket Info bagi pengguna baru...

Kesan tindakbalas pemulihan (Healing Crisis) kemungkinan dialami oleh pengguna produk DCL; seperti mengantuk, sedikit keletihan, pening-pening, sedikit menggigil dan sedikit rasa sakit-sakit di tempat tertentu (selalunya di organ yang pernah bermasalah dan sedang mengalami masalah), kepada sebilangan orang yang berdarah kotor (tidak buang air besar), kemungkinan jerawat terjadi selepas beberapa hari. Jika berlaku keadaan seperti di atas, diharapkan jangan panik. Ini bukan kesan sampingan. Ia adalah kesan tindakbalas positif bagi tempoh sementara waktu sahaja. Teruskan memakan dan minum air secukupnya.


[/color]


JOM SHOPPING DI IRSYIA IRDINA DESIGN

0133783828/0342570404

lyana_marlino@yahoo.com

BIDADARI adalah minuman berfungsi mewah untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan hidup alam rumah tangga. Dikomposisikan dengan bahan-bahan semulajadi mewah yang telah lama dibuktikan keberkesanannya dalam kaedah rawatan di alam Melayu.

v madu asli
v sireh
v akar serapat
v kacip fatimah
v kurma
v manjakani
v serai
v jarum mas
v asam jawa
v herba-herba terpilih

Keistimewaan Bidadari :-
* Membantu masalah keputihan yang sering dihadapi oleh wanita remaja dan dewasa.
* Membantu mengatasi masalah senggugut.
* Membina rahim.
* Mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
* Menyegarkan & menyempitkan otot faraj.
* Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin.
* Menambah kolegen dalam badan.
* Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
* Menyegar, menegang dan mengindahkan payudara.
* Membekalkan tenaga segera.
* Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan. Oleh itu ia sangat baik dan seolah-olah ia dirumus khas untuk wanita lepas bersalin...

Mekanisme Bidadari

BINA DARI DALAM DIRI wanita untuk faedah wanita (isteri) dan suami. Bidadari yang kaya dengan protein, serat, karbohidrat dan vitamin A, B, C, D dan E sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina system rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri)


Keistimewaan Bidadari :-

* Membantu masalah keputihan yang sering dihadapi oleh wanita remaja dan dewasa.
* Membantu mengatasi masalah senggugut.
* Membina rahim.
* Mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
* Menyegarkan otot faraj.
* Menyempitkan faraj.
* Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin.
* Menambah kolegen dalam badan.
* Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.
* Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
* Melegakan panas badan.
* Menyegar, menegang dan mengindahkan payudara.
* Membekalkan tenaga segera.
* Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan.
* Sangat baik untuk wanita lepas bersalin samada secara normal atau pembedahan

Jarum Emas

Terbukti mampu untuk meningkatkan kesihatan dan tenaga seksual.


Asam Jawa

Kandungan `Flavonoid? di dalamnya bersifat anti radang dan membantu pengeluaran peluh. Asam Jawa juga membantu melangsingkan badan.




Cara Pengambilan Bidadari

Kepada pengguna baru, sebelum ambil Bidadari, elok buat detox dulu guna inte cleanse.. pada yg baru lepas bersalin atau menyusukan baby, detox dengan Phyto Fiber.. cara detox? beli dulu dari saya na.. nanti saya consult... Phyto fiber bleh order dari Lyana ... lepas detox tu baru mula amik Bidadari..

Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap khasiat yang terkandung dalam Bidadari pada tahap optimum. Kebanyakan mereka yang telah melakukan detox dan mengambil semula Bidadari, telah memberikan komen yang positif.



Lepas buat detox. mulakan minum bidadari dengan sukatan berikut :-

* Ambil Bidadari 2 kali sehari, 2 sudu pagi dan 2 sudu malam selama sebulan. Sebotol tu boleh le tahan 2 minggu.

* selepas 2 bulan, atau setelah masalah anda pulih sepenuhnya, minum Bidadari dengan sekali sehari bilah malam untuk mengekalkan sistem dalaman yang telah dibaikpulih oleh Bidadari sepanjang bulan awal pengambilannya


* Sebaik-baiknya jangan minum apa-apa air selepas pengambilan Bidadari. Selepas sejam, boleh makan dan minum seperti biasa.

* Waktu period, JANGAN minum bidadari. Boleh mula ambil semula selepas period kering atau hari ke 7.

* Gunakan sudu plastik ? kerana Bidadari adalah produk berasaskan homeopati

* Jangan simpan dalam peti sejuk, simpan pada suhu bilik je.



Pada yang baru berkenalan dgn Bidadari, ada yang ngadu muka keluar jerawat le, badan letih le... ni ada sket Info bagi pengguna baru...

Kesan tindakbalas pemulihan (Healing Crisis) kemungkinan dialami oleh pengguna produk DCL; seperti mengantuk, sedikit keletihan, pening-pening, sedikit menggigil dan sedikit rasa sakit-sakit di tempat tertentu (selalunya di organ yang pernah bermasalah dan sedang mengalami masalah), kepada sebilangan orang yang berdarah kotor (tidak buang air besar), kemungkinan jerawat terjadi selepas beberapa hari. Jika berlaku keadaan seperti di atas, diharapkan jangan panik. Ini bukan kesan sampingan. Ia adalah kesan tindakbalas positif bagi tempoh sementara waktu sahaja. Teruskan memakan dan minum air secukupnya.


Amaran : Bidadari tidak boleh diambil oleh :-

1) Lelaki

2) Wanita mengandung

3) Semasa datang haid


estimoni dari member chatters yg berjaya hamil lepas amalkan Bidadari.. nick diubahsuai utk privacy customer..

Terbaru ~ 18 September 2007



adik ifa: Salam...akak, sy dr Trgn ni yg order Inter Clenser + Bidadari tu...Alhmdlh..rs2nyee...sy + pregnant dh ni...
Lyana: salam..
adik ifa: Blm habis 1 botol lg minum
Lyana: ye ke..
Lyana: syukur Alhamdulillah..
Lyana: dah buat pregnancy test ke?
adik ifa: yup...smlm br...nampak 2 line...tp yg satu tu kabur...
adik ifa: Ya Allah! Hanya Tuhan tahu camne prasaan sy mase tu
Lyana: stop dulu ambil bidadari ye.. dan supplement yg lain..
Lyana: syukur.. akak tumpang happy..
Lyana: dah berapa lama kawin?
adik ifa: ok...trm ksh...dh 2 tahun kahwin...dh byk dh ikhtiar kt mn2 bidan...tmasuk ulangalik jumpe doc pakar
Lyana: doakan ye dik..moga berhasil..
adik ifa: Aaaamin...Insya Allah...berkat doa dr akak jua...lps ni sy nk syorkn pd member2 yg senasib dgn sy kt tempat kerja sy ni...
Lyana: Insya Allah.. akak bantu mana yg akak tau..
adik ifa: produk utk ibu mengandung tkder ke?
Lyana: ilmu datang dari Allah.. kita kongsi..
Lyana: utk yg pregnant, amalkan minum madu Amazing utk imunisasi dan tenaga.. dan juga DBRain.. utk mummy dan baby dalam perut
adik ifa: ooo...nnt sy lawati laman akak utk tgk detail lagi pasal tu ye...sy btrm ksh sgt2 kt akak...hubbypun turut gembira...katanye powerlh produk tu...dan dia syorkan sy trus gunekn produk tu slps ini...
adik ifa: Kami doakan agar akak dimurahkan rezeki...sentiasa dilindungi & dirahmati Allah SWT...serta bbahagia selalu di samping family tcinta...
Lyana : terima kasih atas doa tu.. akak harap awak berjaya dan jaga baby sampai selamat lahir..
iffat far'ain: ok akak...tk leh lame ni...still office hour...thanks...Salam...
lyana : salam.. jaga diri ye..
iffat far'ain: wokeh!!! Insya Allah...akak jg...

wow//wow....power..so anda boleh cuba juga ya....

Sebarang pertanyaan sil hubungi lyana : 0133783828 / 0342570404

ym: lyanamarch

email :lyana_marlino@yahoo.com

jumpa nada di san..jom join DCl....nak jadi jutawan ......

usaha tangga kejayaan











Tuesday, 18-Mar-2008 03:52 Email | Share | | Bookmark
RED GUARA CAFE POWER N BERTENAGA

ASKUM SEMUA....SAYA NK CRITA SIKIT PASAL RED GUARA NI..MMG SDAP N LAZAT.ANDA AMBIL SATU SACHET UTK HALF MUG JE....
KALAU BELI 1 KOTAK RM19.80 SAJE..JIKA POS SEMENEANJUNG MALAYSIA DIKENAKN RM5, SABAH SARWAK RM8 PENGEPOSAN.

Kandungan bahan aktif dalam Guarana :
# alkaloid (kump.Metilxantina)
# Gua




Wednesday, 6-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
BAJU KURUNG READY MADE...CANTIK2 JOM BELI

KEBAYA SIZE L 100
KURUNG BH SIZE M RM75
SIZE L BH RM75
View all 36 photos...
HAI KENKAWAN TOLONG BERI SOKONGAN KEPADA SAYA UNTUK MENIAGA DI DLM FOTOPAGES INI.HARAP DAPAT GALAKKAN YG MEMBINA DAN BERNAS..JON SHOPPING DI KEDAI IRSYIA IRDINA DESIGN


Saturday, 5-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
gambar besday 07, dan cth tudung sulam berbatu

my hubby 's besday jam 6.00 pagi pada 18 jan 2007
besaday saya yg ke 30' th pada 7 march 2007
kenangan abadi
View all 15 photos...
sesiapa nk menempah baju sila call lyana di 0342570404 / 0133783828

tgklah gambo saya sefamily

jom tengok n beli lah baju saya.....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net