NEED YOUR CLOTH GLITTER N GLAMORES...IT HERE

My name: II DESIGN BEADS
My Fotopage: http://lyana77.fotopages.com/
About me: KOLEKSI JAHITAN MANIK DAN FESYEN BAJU, DRESS n FESYEN TUDUNG TERKINI
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
annural balkis
Latest entry:GREEN KIARA
panas dari oven... siap, putus benang..letak atas meja, amek gambar.. amek cable fon, transfer dalam pc, then upload.... GREEN KIARA.... busana rakan sepejabat mahu digayakan di majlis kenduri kawen adik ipar..... View this Fotopage entry
Beauty n The Beads
Latest entry:It's been ages.....
Assalamu'alaikum WBT good day It's been ages since I http://beautynthebeads.fotopages.com/cgi-bin/account.pl?page=4&editentry=2196623&back=http://beautynthebeads.fotopages.com/?page=0(last) blogging too many reasons too many things have been happening Alhamdulillah I'm still kicking or rather still struggling No matter what I'd like to thank you a lot for the continuous support and constant visit Till then keep praying Insya'Allah I'll be back again some day . . . . . ... View this Fotopage entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
Amira Ameruddin
Latest entry:I MOVED TO BLOGSPOT..
Salam, Terima Kasih bebanyak kerana masih sudi menyinggah teratak lama saya ini, Buat pengetahuan, saya kini telah berpindah ke blogspot : http://glitznglamz.blogspot.com Saya tidak lagi akan meng"update" di sini.. memandangkan banyak juga spam di bahagian comment.. Jadi, Jemputlah ke Blog saya ye!! View this Fotopage entry
manik eja shariza
Latest entry:Kak Z ~Rainbow~
Salam smua Untuk Kak Z, manik tabur ala-ala versi Rainbow, hujung tangan setinggi 1 inci sahaja....warna kain cukup bercorak, utk menghadiri kenduri keluarga....Bling Bling lah dia lepas ni.... Wassalam smua... View this Fotopage entry
datin haryati laham
Latest entry:Kueh Labu bakar
Kueh Bakar labu ini memang sedap dan senang dibuat, belilah labu banyak2 buat stok di rumah, sesuai tuk minum petang musim2 hujan ni, dgn air kopi ke, lemon tea panas ke, apa2 jerlah. Yang penting cuba jgn tak cuba. Kalau dah malas tak retilah den nak cerita lebih lanjut. Selain dari boleh dibuat kueh, Labu ni banyak juga gunannya, boleh buat masak lemak labu kan, sup labu masak tumis air, apa lagi heheh.Kalau nak resepi, ala tgk je kat chefr.[/size]. View this Fotopage entry
nida bead
Latest entry:PROMOSI AIDILFITRI 2009
Hai... Sekarang dah bulan Jun! Untuk kaum Hawa, dah ganti puasa ke? InshaAllah, tak lama lagi, Ramadhan al-Mubarak akan menjelma. Kemudian, Syawal yang dinanti akan muncul kembali. (Yahooo.. raya lagi :-D ) Baju raya tahun ni dah settle ke? Dah siap? Baguslah.. Cantik tak? Mesti cantik, kan? Apa kata kalau kita naikkan lagi serinya dengan tambahan kilauan manik dan labuci, dan lain-lain yang sewaktu dengannya? Sempena Aidilfitri 2009, saya tawarkan harga promosi. Cepat, cepat han... View this Fotopage entry
Haszalia Aris
Latest entry:HAPPY NEW YEAR 2016
HAPPY NEW YEAR 2016 :P :P View this Fotopage entry
Brutals Shoppe
Kepada semua pengunjung brutalsshoppe fotopages. sila kunjungi laman web baru kami di http://brutalsshoppe.webs.com tq View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016